Gravid vecka 21

Vecka 21 är snart över och imorgon går jag in i vecka 22. Helt plötsligt går tiden väldigt fort tycker jag! 
 
Vecka 21 har varit en bra vecka och jag har mått bra hela veckan i stort sett. Orkar inte ens nämna mornarna för dom lever kvar än. Men jag har hunnit ta det lugnt på mornarna hela veckan och då har jag mått bra på dagarna också. 
 
Mitt tempo är mycket långsammare nu för tiden. Det är som att jag har ett lugn i kroppen som gör att jag inte stressar upp mig för vardagsting. Träningen får ta längre, jag går tidigare till bussen osv
 
Den här veckan har träningen funkat bra och det är alltid himla skönt. Gravidyoga, basjympa, cirkelfys och ett gympass har jag hunnit med. Fyra träningspass denna vecka som jag känner mig mycket nöjd med. Jag mår sååå mycket bättre när jag kommer iväg och rör på mig. Både kropp och själ mår bra då :) 
 
(null)
Yoga är ju inte riktigt min grej på grund av att jag är stel som ett kylskåp. Men gravidyoga har hittills bara varit mysigt och lite jobbigt. Det är mycket fokus på andning, känna in sin kropp och sin bebis. Ibland när yogaläraren pratar om att man ska känna in sin lilla bebis i magen tycker jag det känns så fint att jag nästan börjar gråta :) känslosam som man är. 
 
- Jag finns på Bloglovin' och Instagram -