Gravid vecka 24

(null)
Vecka 24 är snar förbi och det har varit en vecka som började på toppen och slutade på botten..
 
Mitt mående:
Under hela veckan när folk har frågat hur jag mår har jag sagt "Det känns verkligen som att jag har en stark uppåtkurva nu, jag mår bara bättre hela tiden!".  Precis så har det verkligen känts. Jag har känt mig piggare, kunnat ta i mer på träningen och om illamåendet kommer är det bara svagt. 
 
Men natten till lördagen fick jag ett rejält bakslag. Vaknade vid 01 av extremt illamående, gick upp kanske varannan timme men kunde inte spy. Så fort jag låg i sängen lodrätt förstärktes illamåendet, så jag fick bygga upp med massa kuddar och halvligga ner istället. Illamåendet jag hade slog nästan mina värsta tidiga veckor (eller så har jag bara förträngt dom), det var fruktansvärt. Framåt förmiddagen spydde jag och efter det var jag helt utlsagen. Lyckades sova någgorlunda natten till söndag. Men sen på söndagen fanns illamåendet kvar och jag fick något som liknade magsår med smärtor långt upp i magen. Vilket förstärktes när jag satt ner, så det enda som funkade var att ligga raklång då istället. Så jag kunda sträcka ut magen. Framåt kvällen avtog smärtorna och kvar återstod en extremt trött kropp med huvudvärk. 
 
Idag, måndag och sista dagen i vecka 24, är jag hemma och ligger och halvsover på soffan. Illamåendet finns kvar och huvudvärken sitter i, men jag har tack och lov inget magont längre. 
  (null)
Så här såg min helg ut. Liggandes i soffan helt utslagen :)
 
Nu hoppas jag på att det vänder igen så jag kan få fortsätta på min uppåtkurva som har varit så härlig!
 
 
- Jag finns på Bloglovin' och Instagram -
 

Visa fler inlägg