En helg i Stockholm

I helgen har vi haft en fin myshelg i Stockholm. Jag är så extremt ressugen och mer kommer jag säkert att bli. Men jag är verkligen inte i form för att flyga nånstans, därför försöker vi boka in lite mindre små mysiga saker att se fram emot. Så i helgen blev det Stockholm på fint hotell och med fokus på att äta massa gott!
 
Vi bodde på Berns Hotell och hade bokat ett extra fint rum med det här fina fönstret. Dock visade det sig att vi hörde ALLT utanför fönstret och nere på nattklubben. Så efter en tråkig natt med lite sömn så fick vi byta rum, tack och lov <3
 
(null)
Att få starta dagen med den här frukosten trots dåligt med sömn gjorde allt mycket bättre. Mums!
 
Vi fick nycklarna till nya rummet som visade sig vara en fin svit. Jag önskade mig badkar i helgen, men fick en jacuzzi, så jag var mer än nöjd!
 
Gjorde oss i ordning för att ta en vända på stan. Magen växer så den knackar!
 
Åt supergod lunch med syrran och hennes man på Strandvägen 1. Jag fick en alkoholfri ginger lemon som var det godaste nånsin!
 
Stockholms sötaste kille var med på lunchen, men sov som en stock <3 Mitt hjärta smälter!
 
Shoppade lite. Men som vanligt när jag är shoppingssugen är det min man som hittar massa fint istället..  Iofs är det ganska svårshoppat nu för tiden när magen växer. 
 
Efter lunch och shopping gick vi tillbaka till hotellet för att vila lite. En gravid kvinna behöver sin tupplur. Köpte med lite gofika och vilade i "vardagsrummet" i vår svit. Kändes lyxigt. 
 
Efter vila var det dags för mer mat. Så jag drog på mig mysigaste klänningen från COS som jag köpt under dagen och satte på lite läppstift. Det fick räcka..
 
(null)
Drack goda drinkar och åt god mat på Jamies Italian. Mycket bra avslut på en fin dag med min älskade man! 
 
Efter sovmorgon, 3-milen på tv och en lika god frukost även idag tog vi en promenad till centralen för att rulla hem mot Linköping igen. Tack Stockholm för en fin helg!
 
- Jag finns på Bloglovin' och Instagram -
 
0 kommentarer publicerat i FRIDA
Taggar: Stockholm, berns hotell, gravidblogg