Lunchträning på nytt ställe

Hej du regniga fredag! Jag är lite extra pepp idag eftersom att jag och min man drar till Stockholm direkt efter jobbet för att hälsa på min syster och hennes man i helgen. Vi har klippt ihop en bröllopsfilm till dom från deras stora dag i januari. Så det ska bli kul att äntligen få visa den!

Dagen till ära ville jag lunchträna lite. Jag har alltid hållt i lunchträningen flitigt, men sedan jag bytte jobb har jag kommit av mig. På mitt gamla jobb hade vi ett litet skruttgym och en träningssal att tillgå helt gratis. Det gjorde ju att lunchträningen blev väldigt lättillgänglig och enkel. Numer jobbar jag i samma hus som World Class vilket också gör träningen väldigt lättillgänglig. Men det som stör mig är att dom inte har nån prislista på hemsidan och när man frågar får man luddiga svar. Dom har inget klippkort eller liknande, utan man måste skriva upp sig på en månadskostnad med en dyr "startavgift". Så denna gång betalade jag 180:- för ett tillfälle. Lite onödigt dyrt kan jag tycka.

MEN, gymmet var nästintill tomt (!?) och det 30min core-passet jag gick på var intensivt och kul. Dock konstigt att varken ha uppvärmning eller nedvarvning (?). Hur som helst: Jag fick till ett sjukt bra lunchpass idag med 20 min crosstrainer, 30 min core och lite stretch i gymmet och jag njuter av att det är så lite folk. Så kanske får jag betala dom där 180:- per gång för att få till mina lunchpass?

 Fortsatt glad fredag alla!
 
- Jag finns på Bloglovin' och Instagram -
0 kommentarer publicerat i FRIDA
Taggar: blogg, linköping, lunchträning