Kreativt kaos

Igår drog jag fram ett kreativt kaos i köket. Efter en lång och seg vår med väldigt lite kreativitet känner jag nu att inspirationen sakta kommer tillbaka igen. Kanske är det dom ljusa junikvällarna som gör det, eller lugnet som kommer när folk börjar få semester?  
 
Jag rullar fram min köksvagn från Ikea som är fylld med alla mina penslar, färger och konstnärsmaterial. Skjuter undan ljus och blommor från köksbordet, men jag vill gärna att dom ska stå kvar. Ju mer blommor ju mer inspiration. Sen vill jag antingen lyssna på skön musik eller sätta på en film som jag sett förut. Filmen är mest som "sällskap" och igår blev det Save the last dance som jag har sett tusen gånger..
 
När jag sätter mig och målar vill jag inte ha nån tidspress för då försvinner inspirationen direkt. Utan jag har gärna en helt tom dag eller tom kväll framför mig. Så kan jag måla hur länge jag vill. Ibland blir det 1h och ibland blir det 5h.
 
Igår satt jag och målade i nästan 2h och påbörjade en ny tavla. Eller det är en gammal som jag målar över. Det är liksom så jag håller på.. plockar fram gamla canvasdukar och målar om. Jag blir aldrig klar med nån tavla... förutom denna då såklart. Men jag tycker inte det gör nått. Det viktigaste är att jag målar för att jag mår bra av det.
 
 
 - Jag finns på Bloglovin' och Instagram -
Visa fler inlägg