Hej 2017

Hej 2017, vart tog sista biten av 2016 vägen? Swoosh sa det och det nya året är helt plötsligt här.

När vi kom hem från USA i oktober började jag på ett nytt jobb och sen dess har tiden bara rusat iväg. Men med ett nytt år kommer alltid inspirationen till mig och jag känner att det är dags att börja bli kreativ. I helgen hjälpte jag min syster med hennes planering inför deras bröllop nästa vecka, då fick ja ta fram målarfärgerna och skapa lite. I samma sekund som jag började ta fram allt insåg jag hur länge sen det var jag målade ?!  Ska såklart bli ändring på det!

Jag känner att jag vill bjuda på lite bilder från senaste veckorna, tagna i Dalarna såklart.

 
Det är i denna underbara stuga som jag gärna tillbringar så mycket tid som möjligt. I den lilla byn Stumsnäs ligger denna pärla.
 
 
Decemberljuset är alltid magiskt och det känns som att det är magic hour hela dagen.
 

Denna utsikt över Orsasjön får du om du vill ta en god matbit på Fryksås Hotell. Stället finns med i White Guide och på menyn hittar du bland annat björn.
 

Jag har myst runt i min fina rosa cashmeresjal och den varmaste mössan nånsin från Esprit. Kombon ljusrosa och ljusgrått gillas!
 
 
Siljan <3
 
2 kommentarer publicerat i FRIDA
Taggar: Dalarna, blogg, foto, nytt år
#1 - - Dessi:

Sjukt fina bilder! :D

Om din syster och blivande make inte har någon bröllopsfotograf kan du be dom maila mig. Jag söker nämligen vinterbröllop till min portfolio <3


Svar: Hej Dessi! Dom har hittat en tjej i Rättvik där bröllopet kommer vara, så det är redan löst! Men tack för att du erbjuder dig :)
Frida Matsdotter

#2 - - Mari:

Åh! Välkommen tillbaka, och Dalarna... vilket ställe, magiskt :)

Svar: Tack Mari :) Dalarna är min bästa plats!
Frida Matsdotter