Let's be creative!

Igår slog det mig att jag har varit väldigt kreativ på sistone. Vi har fått mycket gjort här hemma och det är kul att få skapa sina egna små ting. Efter att min katt hade myst klart så tog jag lite bilder på några av dom senaste kreativa idéerna jag haft här hemma. Det är ju inga stora världsomvälvande saker, men ändå mysigt att få ha sitt egna här hemma. 
 
En vägg i vardagsrummet börjar sakta ta form och det känns fint att få upp lite egna tavlor på väggarna. Ska ta och hänga upp Lisa Larsson tavlan också, fast den står ändå ganska fint lutande också. 
 
Textilfärg, vilken grej. Ett par vita billiga kuddar från Ikea blev genast vårigt fina med lite färg. 
 
En hylla kan se ut på många vis, varför inte tillverka en med snören? 
 
En ampel är otroligt enkelt att knyta själv. När jag knöt ihop den här hade vi bara vitt murarsnöre hemma. Så till nästa ampel ska jag hitta nått grövre snöre i en fin färg.
 
På tal om textilfärg, varför inte ge en dassig tisha lite färg?
 
Bästa av allt, mina fina keramikskålar. Jag är så otroligt nöjd med dom och vill använda dom till allt. Drejning är väldigt kul och det blir liksom ännu roligare när resultatet blir så bra. 
 
- Jag finns på Bloglovin' och Instagram -
#1 - - Beata Rydén:

Åh vad ljuvligt du har det <3 Vad fin det blir med textilfärgen! Och jag bara älskar det där citatet: "Not all who wanders are lost" Det har jag länge burit med mig i mitt hjärta!

Svar: Tack snälla :) det är ett himla bra citat! <3
Frida Matsdotter

#2 - - Rebecca Adnell:

Åh vad kul att få pyssla hemma! Jag längtar tills jag får egen lägenhet och får inreda! ;)

Svar: Jag älskade när jag flyttade hemifrån, så mysigt med sitt egna :)
Frida Matsdotter

#3 - - Sari:

Så mysigt hem!

Svar: Tack, va snällt :)
Frida Matsdotter