Society6 - Matsdotter

Jag försöker hela tiden söka mig fram i konstdjungeln och hitta vägar som passar mig. Det här med att måla är något jag lägger ganska lite tid på, men varje gång jag gör det så fullkomligt älskar jag det. I mitt tycke har jag bara målat en enda tavla som är färdig och som jag är nöjd med och det är den gröna drömmen ni ser på bilden ovan. Lite dåligt ljus då bilden är tagen i nu eftermiddags. Jag målade den nångång förra året och sen dess har den fått sitta på väggen här hemma.
 
Det är ett motiv som alla ser olika ting i och så fort jag kollar på den får jag en skön känsla. Jag älskar den där tavlan och jag har döpt den till Green Dream.
 
Hur kan jag nu gå vidare med detta? Jag har länge funderat över att jag skulle vilja använda denna tavla som ett tryck och av en slump kom jag in på Society6.com. Jag registrerade mig direkt och vips så hade jag helt plötsligt min älskade tavla på diverse föremål. Kändes lite för enkelt för att vara sant?
 
Society6 är ett företag som gör det lättare för konstnärer att nå ut med sina prints och målningar. Jag laddar upp min konst och bestämmer vilka produkter jag vill sälja. Dom tillverkar och skickar iväg och jag får 10% (tror jag det är) av försäljningen. Grym affärsidé tycker jag!
 
Här hittar ni min produktsida:
 
Jag har beställt hem några av produkterna för att få se vilken kvalité det är och hur min målning återspeglas i färgerna. Leveranstiden är tyvärr jättelång eftersom det är från USA, men för mig är det värt det. Det tar ca 2 veckor att få hem sin beställning.
 
Dessa produkter har jag beställt hittills:
Indoor throw pillow cover i storleken 16"x16" (40x40cm)
- Färgerna på målningen drog något åt blått, men den gör sig otroligt fint i soffan.
- Liknar kudden väldigt mycket och drar något åt blått. En rejäl tygkasse som jag kommer använda till det mesta. Älskar den!
- Färgerna i denna drar något åt grått. Men samma sak här, jag älskar den!
 
Det svåra med detta är att fota av tavlan i rätt ljus och redigera den så den återspeglar orginalet så bra som möjligt. Inte det lättaste. Men jag tycker ändå att jag lyckades väldigt bra. Det som är så fint med en målning är att man ser strukturerna av färgen på trycken (ni ser strukturerna på print-bilden här ovan). Så fint!
 
Jag har märkt att det är rabatt och fri frakt med jämna mellanrum. Så om ni är sugna på att köpa nått kan ni passa på vid dessa tillfällen (jag lovar att hojta till när det händer).
 
Jag ska även ta fler bilder på produkterna så ni får se hur allt ser ut mer än på produktsidan.
 
- Jag finns på Bloglovin' och Instagram -