Santa Monica och Universal Studios - Kalifornien del 7

 
Vi var såklart sugna på att se havet när vi besökte LA, så vi åkte ut till Santa Monica och spanade in piren och strandpromenaden. 
 
 
Piren var väl inte så kul, mer än att man får se det man alltid ser på bild i verklighet. Väldigt fint ändå!
 
 
Palmer, hav och solnedgång.. Underbar vy att avsluta dagen på!
 
 
Solen ger så starka fina färger här i Kalifornien. 
 
 
Vi spenderade även en heldag på Universal Studios vilket var väl spenderade pengar. Jag är inte den som gillar nöjesparker och berg- och dalbanor och sånt, men detta var nått helt annat. Så häftigt! 
Bland annat åkte vi Studio Tour. Vi åkte omkring och såg inspelningsplatser och man fick se baksidan på alla filmer och serier. 
 
 
Det här är en snabb bild från när vi åker igenom Wisteria Lane, vilket är gatan från Desperate Housewives. En serie jag gillar väldigt mycket och det var häftigt att få vara på plats. Nu är jag sugen att se om hela serien igen!
 
 
Här är dom mitt i inspelningen av en ny serie. 
 
 
Förutom Studio Tour så åkte vi nästan alla attraktioner. Jag visste liksom inte vad jag skulle förvänta mig, eftersom man oftast ställer sig i kö in till en byggnad. De flesta attraktionerna var 3D turer vilken var så jäkla häftigt. Ovan ser ni området för Harry Potter, jag har inte sett dom filmerna men den 3D-turen var helt klart bäst på hela dagen. Det kändes så verkligt!
 
 
Vi har även shoppat lite här i Los Angeles. Dels i köpcentrummet Beverly Center och i The Grove. The Grove är helt klart mysigast att gå och shoppa i, väldigt fint som ni ser på bilden ovan. Bara att gå på toaletterna här var wow-faktor med sammetssoffa, färska blommor och guldramar. 
 
 
En favoritaffär är Athleta som har mycket träningskläder men även vardagskläder. Allt är sådär supermjuk och jättefint utan att vara svindyrt. Sen verkar deras storlekar vara lite större för jag har helt plötsligt S i nästan allt. Servicen i sånna här affärer är också så ovan, så fort jag har plockat upp ett plagg jag vill prova kommer en personal och hänger in plagget i mitt provrum. Så jag slipper gå runt och bära på allt. Som sagt väldigt ovant!
 
- Jag samlar hela våran Kalifornien-resa under kategorin Kalifornien 2016 -
 
- Jag finns på Bloglovin' och Instagram -