Drar söder ut mot Los Angeles - Kalifornien del 6

 
Onsdag morgon checkade vi ut från Juniper Springresort i Mammoth Lakes och började köra söder ut mot Los Angeles. Jag tror detta blir resans längsta kördag och vi spenderade ca 5h i bilen. Vi har åkt största delen på väg 395 som ofta är väldigt RAK och det känns så himla amerikanskt. Naturen runt omkring oss blev allt torrare och brunare nyanser började skifta. Bergen höll sig på avstånd som mäktiga kulliser nästan hela resan. 
 
 
Även om väg 395 var tråkig ofta och vi kunde köra igenom riktigt fula områden med massa vindkraftverk och solceller och ledningar åt alla håll och kanter så kan den här vägen också vara riktigt fin. 
 
 
Rak väg med patrullerande helikopter. Det var mycket olika typer av flygtrafik som körde förbi hela tiden. 
 
 
Lunch break längs med vägen. Vi hade gjort i ordning egna matlådor med pastasallad. Så skönt att kunna laga sin egen mat när alternativen på glutenfritt kan brista i mindre skidorter. Alla hotellen i början har vi haft eget kök, vilket har underlättat en hel del. 
 
 
Sen fortsatte vi köra längs den raka vägen... Den tar liksom aldrig slut! 
 
 
När vi kom fram till Los Angeles fick vi en chock över trafiken. Jisses. Har aldrig varit med om något liknande. Den här bilden är tagen igår kväll när vi åkte hem från Santa Monica, men det spelar liksom ingen roll vilken tid på dygnet, vägarna är alltid smockfulla. Nu fyra dagar senare har vi börjat hänga med i svängarna!
 
 
Vi checkade in på Hotel Beverly Terrace som är en supermysigt lite mindre hotell som vi är supernöjda med. Kolla bara på innergården, hur mysig? Vi har som tur är gångavstånd till en superbra matbutik och till Beverly Center som är ett av dom största köpcentrummerna här omkring, så då behöver vi inte ta bilen överallt, hehe. 
 
 
Takterrassen på hotellet är lika mysig som innergården, bara att man har finare utsikt här uppe. 
 
 
Avslutar med denna bilden från takterrassen.. Mer bilder från LA kommer!
 
- Jag samlar hela våran Kalifornien-resa under kategorin Kalifornien 2016 -
 
- Jag finns på Bloglovin' och Instagram -