Löptur i Monterey - Kalifornien del 12

 
Eftersom att våran hike i Big Sur blev ofrivilligt inställd på grund av att alla parker där nere var stängda så kom vi ju tillbaks till Monterey mycket tidigare än planerat. När vi kom tillbaka till hotellet såg vi våra nyinköpta löparskor från Asics och bestämde oss för att sticka ut på en löptur. Att löpträna på semestern är en sån himla bra grej, för man hinner se så mycket mer än under en promenad eftersom man tar sig fram lite snabbare. 
 
Monterey ligger som sagt vid kusten och vi bodde i ett område som ligger ute på en udde, så vi bestämde oss för att springa längs kusten och runt den udden. Jag tog med mig min lilla äventyrs Nikon så jag kunde fånga denna magiska plats på bilder än en gång. 
 
 
På med nya löparskor och nya träningskläder. Eller mina tights är old news men mitt linne är nyshoppat i Beverly Hills från Atletha, älskar det!
 
 
Ok, let's go! Inte så svårt att få upp motivationen här eftersom man hela tiden vill framåt så man får se mer och mer och mer. Tiden bara susade iväg. 
 
 
Havet har den där magiska färgen.
 
 
Det var tur att man hade motivationen att vilja se så mycket som möjligt, för löpstegen blev förvånadsvärt lätta. Detta var ett av få träningspass under dessa tre veckor så det borde ha kännts betydligt tyngre än va det gjorde.  
 
 
 
Här ser ni en skymt av dessa superfina hus som gatorna är fyllda av i Monterey. Dom är mer charmiga än lyxigt vräkiga, det gillar jag!
 
 
Tänk att få vakna upp till detta varje morgon? 
 
 
Vilken plats! <3
 
 
Även om vi löptränade så blev det väldigt många fotopauser. Så det blev kanske mer ett intervallpass än ren löpning. Springa, stanna, fota, springa, stanna, fota.. etc
 
 
Svänger av från kusten och in i bostadsområdet för att hitta tillbaka till hotellet. 
 
 
Framme och nöjda efter en sjukt härligt löprunda. WOW vilket ställe Monterey är. Om jag flyttar till USA i mitt nästa liv är det i denna stad jag ska bo. Helt klart favoritstaden under hela resan (förutom SF).
 
- Jag samlar hela våran Kalifornien-resa under kategorin Kalifornien 2016 -
 
 
- Jag finns på Bloglovin' och Instagram -
#1 - - Rund är också en form!:

Upplevelselöpning gör att man inte tänker på hur jobbigt det är!
Ser härligt ut! :-)

#2 - - Ida:

Att springa är en av mina favoritsysselsättningar när jag är på resa!