Starta dagen med färg

 
Det var väldigt länge sen jag spendera tid vid mitt köksbord tillsammans med mina färger. I våras när jag hade min "kreativa-onsdag" varje vecka hade jag den där extra tiden som jag behövde för att mn kreativitet skulle växa. Så under våren målade jag nästan varje vecka. Sen i juni började jag jobba 100% igen och i samband med det blev det ju sommar och vi fick en miljon saker inplanerade. Så i över två månader har jag låtit penslarna stå och damma. 
 
Men igår kväll dammade jag av allt och började måla och jag fortsätter måla den här förmiddagen. Underbart! Jag håller fortfarande på och experimenterar med moln och funderar på om jag nån gång ska bli klar med en tavla? Jag låter alla canvasdukar stå i en hög och så tar jag fram nån gammal och fortsätter måla på den.. ingen tavla känns aldrig klar.
 
#1 - - FrökenTV, bloggen om tv och film:

snyggt

#2 - - Mari:

Så fint. Älskar fina färgval :)

#3 - - Frida:

Vilken jättehärlig karta det sitter i bakgrunden! (och dina målningar är också härliga såklart:)) Vart har du köpt kartan? Jag är på jakt efter just en sådan och har googlat runt men hittar inget som lockar. Tack för en härlig blogg!

Svar: Kartan är faktiskt från Ikea, den finns säkert fortfarande att köpa :)
Frida Matsdotter