Godmorgon!

Det är altid lika skönt att få komma hem när man har varit ut och rest. Just nu sitter jag och äter frukost samtidigt som det viner starka vindar utanför husknuten. Till frukost dricker jag självklart te som vi köpte i London. Det är det som är det fina med att resa, det ger en så mycket mer än just själva stunden man är borta. Innan resan är det så himla kul att få planera och längta. Efter resan har man sina minnen och får börja använda saker och ting som man fått med sig från resan. En weekend är så mycket mer än en weekend.
 
 
Just den här gången var det extra skönt att få komma hem till våran mysiga katt. Förra helgen råkade han ut för en stor olycka och höll på att mista livet. Men det finns kanske en anledning till att man säger att katter har nio liv? För trots hjärnskakning, käke ur led, bruten haka, hål i strupen, luft under huden, flera sår som fick sys och levde på dropp i över 3 dygn så början han nu komma tillbaka igen. Den lilla skrutten har fortfarande diagnosen anorexia för att han har ätit så lite.. Men snart är han stark igen!
 
#1 - - Lena:

Jag håller med en weekend är så mycket mer än bara en resa, det är en upplevelse från början till slut och även efteråt som du säger. Fina bilder, skönt att katten mår bra också, sånt är inte kul alls jag vet allt för väl men det slutade inte på samma sätt tyvärr.

Svar: Visst är det så!Vår små husdjur <3
Frida Matsdotter

#2 - - Sanna:

Hoppas Sigge blir frisk snart <3

Svar: <3
Frida Matsdotter