Magen växer

Nämen oj, har jag ätit lite för många semlor eller är jag gravid? Ibland är det lite svårt att se skillnaden och jag tror faktiskt att ingen vågar fråga om jag är gravid (inte än iaf). Men det är jag faktiskt och just nu är jag i vecka 17. Det känns såklart helt fantastiskt på alla sätt och vis, även om jag har mått skit (och kan göra fortfarande även om det är mycket bättre nu).
 
(null)
Sen några veckor tillbaka har jag äntligen kommit igång med träningen igen efter två månader i soffan. Under dessa två månader har min motion endast varit 700 meter till bussen OM jag lyckades ta mig till jobbet just den dagen.. 
 
Dom här första 17 veckorna har inte varit en dans på rosor och jag hade nog aldrig kunnat ana att det skulle vara så här tufft att vara gravid. Jag blir bra mer och mer imponerad över alla kvinnor som har gjort detta!
 
Jag tänker nog försöka dokumentera och uppdatera kring graviditeten här på bloggen. Främst för min egen skull och såklart för min familjs skull så dom får se magen växa. Sen är det såklart kul om nån annan som är gravid eller har varit gravid hittar hit och kan dela med sig av lite tips! 
 
(null)
Bilderna är från dagens gympass och jag avslutar med den här bilden: "I’m not strong for a girl. I’m just strong."
 
 - Jag finns på Bloglovin' och Instagram -
#1 - - Emma:

Vad roligt, grattis! Har aldrig kommenterat på din blogg men läst den i ca 1,5 år. Är själv gravid och går in i vecka 15 imorgon. Ska bli kul att följa dig :)

Svar: Vad roligt att höra. Grattis till dig också!! 😄✨
Frida Matsdotter