Några bilder från helgen

Helgen har bjudit på vårkänslor och det har varit en sån där skön hemma-helg. En sån där helg där man tar förmiddagskaffet på bron, piffar till tulpanerna på bordet och tar långa promenader. Underbart!
 
Frukostskålen fick bli full med frukt på grund av en eländig förkylning. Det kanske hjälpte, för nu efter helgen mår jag mycket bättre. 
 
Promenader i fina spåret. Se så ljust det är!
 
Kaffe på bron i solen som värmde så gott på kinderna. 
 
Vi rullade ut en ny matta i vardagsrummet. En gosig och megastor matta som ramade in rummet på ett jättefint sätt. Ett stort misstag en kan göra är att köpa en för liten matta, tänk stort istället!
 
Sigge the cat blir på strålande humör när nån vill vara ute med honom. Springa, jaga, hoppa och busa. Tills han försvinner iväg och rår om sig själv istället. 
 
Vita skor! Yes please, det var gött att sätta på sig dom istället för slitna boots. 
 
Vi var på dop i Linghem. Det var mysigt, fint och det var en väldigt nöjd liten kille som blev döpt. Efteråt bjöds det på kakbuffé och över hälften var glutenfritt <3 länge sen jag kunde välja på så mycket gott!
 
Jag har målat lite böcker och jag tänker att slutresultatet ska bli ungefär såhär. Vi får se om jag lyckas!
 
Sen var vi en sväng i vårat soon to be hemtrakter (om ca 1,5 år... men ändå). Älskar att åka ut dit. Vi köpte en bräda på Byggmax som ska bli en hylla. En hylla som är så fin på min inspirationsbild från Pintrest och jag hoppas att vår blir lika fin. Sen tog vi en sväng på Blomstertorget och köpte massvis med gröna växter. 
 
- Jag finns på Bloglovin' och Instagram -
 

Tips en torsdag

Det är torsdag, solen lyser och jag tänkte dela med mig av några tips. Vi gör en lista: 
Har du nått tips att dela med dig av denna torsdag?
 
 En flygande GIF från en bro nere i Yosemite Valley <3 Hej vad det går!
 
- Jag finns på Bloglovin' och Instagram -

Träna ute en söndag!

Träningspassen börjar äntligen få öka intensitet ordentligt och framförallt öka i antal per vecka. Det är otroligt skönt. Det är 1,5 år sen jag fick mitt "ryggskott" och jag har verkligen fått kämpa mig tillbaka. Från träningsförbud, till rehab och till att få börja lite "vanlig" träning har jag nu börjat öka träningen och börja utmana mig lite mer. Ryggen är inte alls bra än, men det blir åtminstonde inte sämre. Jag håller mig på en stadig nivå. Jag fick veta min svaga punkt den hårda vägen och nu känns det som att jag får leva med den här klena ryggen resten av livet. 
 
Efter att ha fått till några tuffa pass under den här veckan valde jag att avsluta veckan lite lugnare. Det blev ett varv i Tallbodaspåret, vilket är ca 2,2 km. Sen blev det power walk varvat med lite utfalls-gång. När jag kom hem gjorde jag några rehabövningar och stretchade. Skönt avslut på träningsveckan.  
 
Alltid lika underbart att få träna ute!
 
 
- Jag finns på Bloglovin' och Instagram -
Visa fler inlägg