Investera din tid i det du tycker är roligt

 
Idag är det min sista "kreativa onsdag" för den här gången. Nästa vecka går jag tillbaka och jobbar 100% och ska börja fundera på vart jag vill lägga min tid framöver.
 
Jag har under hela våren varit ledig varje onsdag. Det var ett beslut jag tog kring nyår för att jag hade en stor känsla inom mig att jag var tvungen att göra nånting annat. Jag hade en saknad av nånting som jag inte riktigt visste vad det var. Så då bestämde jag mig för att dra ner på jobbandet och se mig omkring vad jag tycker är roligt att göra. Vad mår jag bra av att göra?
 
Det jag visste var att jag ville bli mer kreativ, men inte på vilket sätt. Jag trodde att jag skulle börja satsa mer på den här bloggen, utforska sociala medier lite mer och se vad jag har för möjligheter där genom att släppa på min kreativitet. Men dom tankarna ändrades ganska snabbt och jag har i stort sett bara lagt min tid på att måla och fota. Alltså, jisses vad roligt det är!
 
 
Att få investera min tid i nånting som är så roligt är ren och skär lyx. Jag har njutit varje onsdag och fått utveckla en kreativ sida hos mig som har legat i dvala alldeles för länge.
 
Just nu går mina tankar kring hur jag ska gå vidare med mitt målande. Jag vill verkligen fortsätta, jag vill utvecklas och jag vill göra nånting utav det. Precis som jag investerar i träningskläder och träningskort för att jag älskar att träna ska jag börja investera mer i mitt målande... Jag vill ha bra material, jag vill gå kurser och jag vill ha en ateljé.. Drömmen..
 
#1 - - Cherie:

Det är en otrolig lyx att kunna investera tid på sådan man tycker om att göra :)

Svar: Visst är det? Man får heller inte glömma bort det.. Att göra det man tycker är kul :)
Frida Matsdotter

#2 - - sara:

jag tycker att du är fantastisk duktig. fotandet är ju vad som syns genom bloggen och wow - jag tycker du är magiskt bra. och jag minns att jag sa wow när du visade upp en målning för ett tag sedan också.

Svar: Åh men tack snälla Sara, vad glad jag blir :)
Frida Matsdotter

#3 - - Mia:

Håller med ovanstående! Jättefina bilder och jag vill gärna se mer av ditt konstnärskap med penseln :)

Svar: Vad glad jag blir :) ska dela med mig lite mer!
Frida Matsdotter

#4 - - Mari:

Åh vad kul. Du är ju jätteduktig på det du gör. Börja sälja tavlor, jag skulle gärna vilja beställa en :)

Svar: Åh tack fina du, vad glad jag blir :)
Frida Matsdotter

#5 - - ISA:

tycker det var modigt och viktigt att du vågade göra den förändringen med :))

Svar: Ja, det fäller bara att testa sig fram :)
Frida Matsdotter