Green dreams

 
Kreativiteten har vuxit sig stark under påskhelgen som har varit och vi har gjort om en hel del här hemma. Det är så kul när båda två får inspiration och vill vara kreativa. När vi slår våra kloka huvuden ihop så blir det oftast väldigt bra!
 
Det började med att vi målade om i sovrummet till den där underbara gröna färgen och sen har vi bara kommit på nästa och nästa och nästa projekt. Eller projekt låter så stort, det är mer mindre DIY-grejer som gör att det ser hemtrevligare ut här hemma. Som till exempel en ny bokhylla gjord av två brädor och ett rep, en ny ampel gjord av lite murarsnöre eller varför inte alla dessa underbara gröna växter.
 
#1 - - Mari:

Åh vad fint ni gjort det :)

#2 - - Anna María:

Åh vilken fin och harmonisk färg att ha i sovrummet! Jag och min kille klurar lite på att måla om i köket. Har bara inte riktigt bestämt oss för vilken färg vi ska ha än.

Svar: Åh tack, vi är verkligen supernöjda! I köket har vi ljus turkos på kaklet, det är vi också väldigt nöjda med... det är liksom härligt att våga ta in lite färg, om än väldigt försiktigt :)
Frida Matsdotter

#3 - - Lili:

Väggfärgen är jättefin, grönt är en av mina favoritfärger och just den där nyansen är ju helt underbar! Kul med lite DIY också :)