Sista januari

En mycket fin söndag har snart rullat förbi och imorn går vi in i februari. Det känns skönt tycker jag för det betyder ännu längre dagar och om vi har lite tur.... lite snö också!
 
En fin promenad i spåret som vi har runt husknuten fick starta dagen. Promenaden påminde nästan om den där promenaden i Dalarna innan jul som hade sånt där magiskt decemberljus. Kommer ni inte ihåg vad jag mena? Spana in här. Lite så var det idag också. Solen ligger lågt och tränger sig mellan tallarna sådär otroligt fint. 
 
Lite senare kom jag iväg till Friskis och fick till ett riktigt bra gympass. Det kändes så bra och jag behövde det verkligen. Heja ryggen!!
 
4 kommentarer publicerat i FRIDA
Taggar: friluftsliv, linköping, promenad, promenera mera, skogsbilder, tallboda, träningsblogg
#1 - - Rania { Rania Maria Photography }:

Svar: Oj, försvann det så fort?! Verkligen galet! Det känns som att våren kommer lite väl tidigt måste jag säga... Jag har gärna också snö och vinter ett tag till så du är inte ensam!

#2 - - Jessica {blinkalilla}:

Vilka vackra bilder! Skogen alltså! <3

#3 - - Emmi i Österrike - explorista.se:

Kul att det går bra att träna, hoppas det fortsätter så!

#4 - - Katta - Bucketlife:

Åh vilka fina bilder! Den sista gillar jag jättemycket, det där strilande skogsljuset är verkligen något särskilt. Det är ju rätt fint utan snö också, även om jag saknar den :)

Svar: Det är så magiskt och nästan lite trollskt över det.. Så mysigt att få tillbringa tid i skogen :)
Frida Matsdotter