Sista januari

En mycket fin söndag har snart rullat förbi och imorn går vi in i februari. Det känns skönt tycker jag för det betyder ännu längre dagar och om vi har lite tur.... lite snö också!
 
En fin promenad i spåret som vi har runt husknuten fick starta dagen. Promenaden påminde nästan om den där promenaden i Dalarna innan jul som hade sånt där magiskt decemberljus. Kommer ni inte ihåg vad jag mena? Spana in här. Lite så var det idag också. Solen ligger lågt och tränger sig mellan tallarna sådär otroligt fint. 
 
Lite senare kom jag iväg till Friskis och fick till ett riktigt bra gympass. Det kändes så bra och jag behövde det verkligen. Heja ryggen!!
 
4 kommentarer
publicerat i FRIDA
Taggar: friluftsliv, linköping, promenad, promenera mera, skogsbilder, tallboda, träningsblogg

Vårkänslorna

En långfrukost vid matbordet tillsammans med ett gäng tulpaner medan solen lyser in och värmer. Gatorna har blivit torra och ALL snö är borta. Det gick så himla fort. I söndags åkte jag ju längdskidor? Vårkänslor i all ära, men vintern är fortfarande lång så nu tycker jag faktiskt att snön kan komma tillbaka. Vårkänslorna kan komma fram under mars, för då är chansen större att våran är här för att stanna.
 
Men jag ska ändå njuta av en väldigt fin vårig lördag på stan. Finpromenad och finlunch står på schemat. Bra lördag!
 

Gymtjejen

Från att ha varit en gruppträningstjej till att bli en riktig gymtjej. Dom senaste veckorna har jag verkligen fått flyt i min träning igen, vilket känns himla skönt. Jag kommer iväg minst 3ggr i veckan till gymmet för att få lyfta lite tyngre varvat med promenader och rehab. Jag har fortfarande en extremt frustation av att inte kunna göra det jag vill. Det är som att känna sig instängd på nått vis. Minsta lilla övertramp och jag får igen det med ryggont på direkten... Väldigt. Frustrerande.
 
Nått som är himla skönt är att jag kan lyfta så pass "tunga" vikter nu att jag får träningsvärk. heja heja! Träningsvärken är efterlängtad och jag ser det som ett gott tecken. Sakta men säkert går jag mot en starka kropp igen!
 
Långärmat är det som gäller på träningen nu för tiden, annars fryser jag ihjäl i dom kalla träningslokalerna. Detär nämligen svårt att få upp pulsen med mina rehabövningar...
3 kommentarer
publicerat i FRIDA
Taggar: börja träna, friskis & svettis, gym, gymtjej, linköping, rehab, rehabträning
Visa fler inlägg