Tjejvasan

Idag var det dags för årets Tjejvasa. Alla har åkt färdigt för dagen och jag tror nog att majoriteten har en sån där fantastiskt skön känsla i kroppen just nu. Helt. slut.
 
Det är så jag minns känslan från förra året. Kämpat mig igenom 3 mil på skidor och kommit tillbaks till stugan där min man väntade med tänd brasa och middag på spisen. lyx.
 
Det som är roligt med bloggen är att man kan titta tillbaka och så här avslutade jag förra årets inlägg om Tjejvasan 2015:
"Jag är nöjd, så  NÖJD, men jag kommer aldrig göra det igen. Jag förstår verkligen inte tjusningen med att åka tillsammans med 10 000 personer i extremt dåliga spår. Nästa gång jag sticker ut blir det på tur med fika på ryggen, det är liksom mer min grej.  Men jag är glad att jag genomförde loppet och jag kommer få ett fint minne!"
 
 
En kommentar publicerat i FRIDA
Taggar: längdskidåkning, tjejvasan, vasaloppet
#1 - - Rund är också en form!:

Jag kan relatera till känslan!
Ibland kan lopp vara en roligt utmaning, men samtidigt kan jag känna: "Varför springer jag den här slingan med massa andra och under tidspress, när jag kan springa den själv, i mitt tempo och bara njuta?" :-D

Svar: Eller hur?! Det är ju alltid en ens egna rundor som är dom bästa. Men jag kan förstå att anmälan till ett lopp är ett bra mål och en bra motivator :)
Frida Matsdotter