Några bilder från helgen

En riktig myshelg:
 
 
Morgonpromenad är det bästa. Hela helgen har himlen varit otroligt blå och det gör att man dras ut hela tiden.
 
 
Förmiddagar vid köksbordet och massa färg. Sen en kaffepaus lite då och då
 
 
Lille Sigge har varit hos veterinären ännu en gång, men nu hoppas vi att det här var sista besöket på ett tag. I november var han ju med i en olycka men mot alla ods klarade han sig.
 
 
En second hand runda i Linköpings industriområde. 1 av 3 ställen var toppen och vid Hjärta till Hjärta hittade vi massvis med fint. Kanske kan visa fynden i ett inlägg senare?
 
 
En löprunda i varm eftermiddagssol. Jag försökte mig på att springa hela 2km och det gick väldigt bra. Passade även på att plocka med det enda gröna i skogen så här års. Wie!
 
 
Favoritflaska kom fram under kvällen och kökbordet blir genast mysigare med skogens gröna. Rödvin, god mat och gott sällskap. En bra lördagskväll!
 
 
Dessa underbart goda vegetariska mandelbollar blev en lunch, ni måste testa!
 
 
 
Jag passade även på att piffa till badrummet med fina handdukar, tvål som doftar ljuvligt och tulpan med blåbärsris från skogen. Fint!
 
Det var det som kom på med på bild i helgen. Nu drar vi igång en bra vecka!

Tjejvasan

Idag var det dags för årets Tjejvasa. Alla har åkt färdigt för dagen och jag tror nog att majoriteten har en sån där fantastiskt skön känsla i kroppen just nu. Helt. slut.
 
Det är så jag minns känslan från förra året. Kämpat mig igenom 3 mil på skidor och kommit tillbaks till stugan där min man väntade med tänd brasa och middag på spisen. lyx.
 
Det som är roligt med bloggen är att man kan titta tillbaka och så här avslutade jag förra årets inlägg om Tjejvasan 2015:
"Jag är nöjd, så  NÖJD, men jag kommer aldrig göra det igen. Jag förstår verkligen inte tjusningen med att åka tillsammans med 10 000 personer i extremt dåliga spår. Nästa gång jag sticker ut blir det på tur med fika på ryggen, det är liksom mer min grej.  Men jag är glad att jag genomförde loppet och jag kommer få ett fint minne!"
 
 

Dagens

Dagens humör: Otroligt fint!

 

Dagens träning: Eftermiddagsträning på gymmet, biceps och stor fokus på rehabövningar står på schemat.

 

Dagens sysselsättning: Jag har mycket att stå i på jobbet och sen avrundar jag dagen med att promenerar bort till Friskis.

 

Dagens vardagsmotion: Lunchpromenad, promenad till Friskis och promenad hem från Friskis får stå för dagens vardagsmotion. Jag ser till att komma upp över 10 000 steg varje dag för jag vet att ryggen mår så himla bra av det!

 

Dagens middagsplaner: Det blir ett recept från den här boken, kyckling med soltorkade tomater och oliver är favoritreceptet just nu!

 

Dagens bilder: Får bli bilder från en promenad förra veckan. Eftermiddagssol i Tinnerö Eklandskap. Underbart!

 

 
Visa fler inlägg