Reseplanering - Kalifornien

Som jag nämnde här så har vi bokat in en av mina drömresor till hösten. 3 härliga veckor i Kalifornien. Det känns för bra för att vara sant och jag får nypa mig i armen ibland...
 
Fokus kommer ligga på roadtrip men vi kommer ändå stanna längre på några ställen så vi inte flänger runt allt för mycket. Vissa dagar kommer nog bli längre köra-bil-dagar och andra dagar lite kortare vändor. När vi var i Miami förra vintern så blev det två lata men härliga veckor.. så för omväxlingens skull vill vi ha en roadtrip-resa i USA denna gång.
 
 
Vi har börjat boka in och bestämma vilken rutt vi ska ta, men vi har fortfarande mycket kvar att planera. Vi flyger tur och retur till Oakland som ligger strax öster om San Francisco. Vi hämtar hyrbil och sticker rakt öster ut första dagen mot Yosemite National Park. Efter några dagar i nationalparken så tar oss sedan ner mot några dagar i LA.
 
Nu är det dags att planera vilken runda vi tar från LA tillbaks till San Francisco. Så kul att få planera och jag tar gärna emot tips!
 
 
Alla dessa vägar i Kalifornien är ju rena drömmen!
#1 - - Charlotta Sofia springer o trimmar:

Men åh så härligt! Inte utan att en sitter här och blir lite avis :-D

Svar: Ja det känns lite overkligen :)
Frida Matsdotter

#2 - - Rund är också en form!:

Wow, vilken drömgrej!! :-)

Svar: Verkligen :)
Frida Matsdotter

#3 - - Lili:

Så underbart! Kul att planera resan, ser fram emot att få läsa om den till hösten :)

Svar: Jag ser fram emot att få skriva om det till hösten :D
Frida Matsdotter

#4 - - FruLantto :

Jag lägger min röst på den gamla kustvägen!

Svar: Ja! :) Det kommer nog bli delar av den. Så vackert!
Frida Matsdotter

#5 - - Victoria:

Vilken härlig resa!

Svar: Ja verkligen :) Längtar!!
Frida Matsdotter

#6 - - Katta - Bucketlife:

En av mina drömresor också! Men jag får dokumentationsstress bara av att se dessa bilder, skulle nog behöva 2-3 månader för att hinna med alla fotostopp :P Hawaii var en utmaning för mig, särskilt eftersom jag reste med min sambo som inte är särskilt fotointresserad. Det kliade mycket i fingrarna när jag satt i bilen, haha.

Svar: Haha jag kan känna igen det där... men då får man helt enkelt ta en resa till sen :D Igår köpte jag en ny kamera också så jag ser verkligen fram emot resan!
Frida Matsdotter

#7 - - Märta:

Vi körde kustvägen Highway 1 från San Fransisco till Los Angeles och det var riktigt fint! Stannade i Monterey där det fanns ett helt fantastiskt akvarium som jag verkligen kan rekommendera.