Onsdagstrail

 
Idag på min lediga onsdag åkte jag ut till Rosenkällasjön efter lunch. Jag tog ett varv runt sjön, joggade lite, gick lite och tog många pauser för att kunna njuta extra mycket av den varma solen.
 
Det är bland annat det här jag älskar med mina lediga onsdagar.. att kunna njuta av fina platser utan allt annat folk eftersom alla andra jobbar. Det är jag och några enstaka pensionärer som är ute. För ställen som tex Rosenkällasjön ligger så pass nära centrala Linköping så mycket folk tar sig hit så fort solen kikar fram.
 
 
Jag kan väl tycka att början på våren är den fulaste årstiden. Allt är tomt, naket och gråbrunt. Men det är samtidigt den årstiden man njuter av det minsta lilla. Att tex få 10 min sol på näsan, höra fåglarna kvittra eller se att träden börja få knoppar kan göra ens dag.
 
 
Många pauser blev det i det fina vårvädret, underbart!
 
5 kommentarer publicerat i FRIDA
Taggar: blogg, linköping, löpning, rosenkällasjön, terränglöpning, trail, trail östergötland
#1 - - Anna:

Härliga våren. Det är lite fult men ändå så härligt när all växtlighet kommer tillbaka. Och det är något visst med trail, lite springa och lite gå. Mer njutning in på kontot liksom!

Svar: Ja, när allt börjar bli så där ljusgrönt, nästan helt klara fina vårfärger. Då är det fint! :)
Frida Matsdotter

#2 - - Maja:

Jag måste också ta mig ut i skogen och springa, såg ju fantastiskt ut!

Svar: Ja gör det! det är så härligt! :)
Frida Matsdotter

#3 - - Rund är också en form!:

Ljuvligt! :-)

#4 - - Mari:

Vackert! Dina bilder alltså :) Vad använder du för kamera?

Svar: Dom där bilderna är tagna med min gamla Nikon D3100.. men nu har jag precis köpt en ny!! Ska prova den i veckan nu :)
Frida Matsdotter

#5 - - Mari:

Sv. Spännande! Berätta gärna mer om din fotografering =)