Min lördag i bilder

 
Jag startade dagen med med en morgonpromenad i mina nya snygga tights från Stella Sport. Jag fullkomligt älskar dom. En skön promenad på kanske 30 min under klarblå himmel blev en fin start på den här lördagen.
 
 
Åt en second breakfast i form av fröknäcke med avokado på och te ur min favoritkopp.
 
 
Åkte till Friskis för att gå på Jympa Bas. Det går inte att beskriva hur kul jag tycker det är att få träna till musik. Det här blev mitt tredje försök att gå på gruppträningspass sen ryggskadan och det kändes så himla bra. Snacka om lördagslyx att få röra på sig och träna till musik!
 
 
Åkte hem och fixade ihop en väldigt enkel lunch. Sallad och färdiggrillad kyckling, så gott!
 
 
Kikade i senaste numret av Friskispressen och som vanligt under resetipsen så är det en bild på mig och min vandringgrupp från vår alpresa 2013. Jag och min man står längst bak i bilden och ser löjligt nöjda ut!
 
 
En hel eftermiddag tillsammans med färgerna gör att timmarna bara swishar förbi. Jag har många idéer men jag hinner aldrig få fram dom. Därför är det så skönt att få sitta vid bordet och måla på obestämd tid.
 
 
Efter många timmar med färgerna var jag tvungen att sticka ut och få lite luft lagom när solen gick ner. Vackert, väldigt vackert!
 
#1 - - Rund är också en form!:

Låter som en härlig dag.
Men du, mer bilder på tightsen! ;-)

Svar: Ska försöka :D
Frida Matsdotter

#2 - - ISA:

det är så roligt att få hänga med en heldag såhär! blev grymt sugen att gå på friskispass nu, hehe. SÅ längesen!

Svar: Vad roligt att du tycker det :)
Frida Matsdotter

#3 - - Emmi i Spanien - explorista.se:

Ser härligt ut!