Ryggskott!

I tisdags fick jag den trevliga smällen Ryggskott. En hostning i framåtlutande läge och det small till, ordentligt. Då jag aldrig har haft ryggskott tidigare blev jag väldigt rädd. Jag var borta på kurs, skulle bara upp på rummet och borsta tänderna innan kursen skulle börja för dagen. Så där stod jag på mitt hotellrum och vågade inte röra på mig, va fan hände?? Det gjorde så fruktansvärt ont och jag måste ändå säga att jag är rätt smärttåligt. På nått sätt fick jag på mig skorna och lyckades gå ner till kurssalen. Hela dagen var sen en ren pina. Att försöka vara alert och lära mig nya saker, träffa nya männsikor och njuta av den fina platsen vid Häringe Slott var inte lätt när det kändes som att jag höll på att gå av på mitten. När kursen var slut blev det att sitta i bilen 2,5h och när jag väl kom hem kom tårarna i ren utmattning. Det gjorde konstant ont vare sig jag satt, stod upp eller gick omrking..

Gårdagen stannande jag hemma och varvade ryggövningar med extremt långsamma promenader på plan mark. Egentligen vill man bara ligga i soffan och vila för smärtan gör en så extremt trött, men så fort man är stilla för länge så stelnar ryggen till och det gör ännu ondare.. Jag känner mig fortfarande idag otroligt sliten i kroppen och jag blir väldigt trött av att det hela tiden strålar lite smärta. Även om dagens smärta inte ens är i närheten av tisdagens..

Idag kommer jag varva jobbet med mina långsamma promenader tillsammans med podcast eller skön musik. En av dom skönaste låtarna juist nu? A-ha - Take on me (Kygo remix)

20140716-221946-80386648.jpg Bild från Ottsjö från förra sommaren. Nu är det vila som gäller!
2 kommentarer publicerat i FRIDA
Taggar: blogg, häringes lott, musiktips, ryggskott, träningsblogg, vila, östergötland
#1 - - Sara i åre TRANINGSGLADJE.SE:

men nä, vad jobbigt. krya massor!!

Svar: Tack snälla!
matsdotter

#2 - - Jojje:

Värktabletter.. :-)
Hur klarade sig folk förr i tiden? hmm eller många dog nog av inflammationer...

Innan vi drog hem från norge så stack vi in på badhuset i Rjukan.. så jäkla gött.. plaskade i varma bassängen, den hade massagebubblor hehe.. sen bastu och ångbastu..
Var ju som en ny människa efter allt slit :-)