Skön torsdag

Idag är det torsdag, men det känns som en fredag eftersom att jag är ledig imorgon. Jag längtar så extremt mycket tills det ska bli fredag så jag kan få hoppa in i bilen och rulla upp mot Borlänge. Kan ni tänka er.. en HEL helg i Borlänge väntar. När hände det senast?
 
Jag är ju uppvuxen i Borlänge men jag har ingen familj eller släkt kvar där. Därför blir det sällan att man stannar mer än över dagen. Det känns nästan lite konstigt att få spendera en hel helg i Borlänge, just för att det var så grymt länge sen sist. Man har extremt mycket kärlek till sin lilla hemstad samtidigt som jag aldrig skulle se mig själv bo där. Ni som har flyttat ifrån era hemstäder förstår nog vad jag menar med att man har väldigt blandade känslor när man kommer tillbaka där man är uppvuxen. Så många minnen överallt!
 
Men först ska jag sätta igång med arbetsdagen, sen ska jag sticka till Friskis och hoppa in extra med SkivstångIntervall och sen packa!
#1 - - Joanna-Livet med Asperger syndrom och kronisk smärta:

vilken söt misse

#2 - - Emma :

Det låter som en spännande och rogivande helg! :) Jag bor själv kvar i min älskade barndomsstad, många flyttar härifrån för att komma närmre stan, men jag är nog en av dom som kommer stanna kvar - jag älskar den staden och har svårt att föreställa mig någon annanstans. Du får ha ett så trevligt veckoslut! Njut av alla minnen :)

Svar: Det viktigaste är att man trivs :) tack!
Frida Matsdotter

#3 - - hopihopi:

Åh, vilken söt katt!

#4 - - Träningsblogga - Ida:

Känner verkligen igen mig i det där med hemstaden.
Kan längta ihjäl mig dit, njuta av att vara där men sedan aldrig kunna tänka mig att flytta tillbaka... Lite märkligt hur man är.
Men vem vet? En vacker dag kanske jag bor där igen, man kan ju aldrig veta! :)

Svar: Man ska aldrig säga aldrig :)
Frida Matsdotter

#5 - - Jessan:

Jag flyttade från min hemort när jag var 21 (8 år sedan) och det är alltid speciellt att komma "hemhem". Har kvar föräldrar och min syster där så det är alltid mysigt att få komma hem och träffa dom och sova i sitt flickrum :)

Svar: Det förstår jag är en härlig känsla :)
Frida Matsdotter