Dalarna

Jag njuter av att få tillbringa min helg i Dalarna och i Borlänge. När jag kommer  hem har jag nog ett gäng bilder att bjuda på! 

Ha en fin lördagkväll! 
2 kommentarer
publicerat i FRIDA
Taggar: Borlänge, Dalarna, hemstad, njut av livet, umgås med vänner

Fredagsfavoriter

En av mina bloggkollegor Johanna på SMU har hoppat vidare till Everydaystories.se och fått det lika fint som jag har fått det (skryt). Här hittar ni Johannas nya fina blogg och har ni inte spanat in Everyday Stories så har ni ett ställe som samlar flera av mina favoriter i bloggvärlden!
 
Det här receptet på nyttiga tacochips blir jag ju extremt sugen på att testa. Veckans fredagsmys?
 
Vi peppar igång den här fredagen med ännu en skön låt. Jag skruvar upp volymen och brummar iväg upp mot Borlänge! TGIF!
 
 

Skön torsdag

Idag är det torsdag, men det känns som en fredag eftersom att jag är ledig imorgon. Jag längtar så extremt mycket tills det ska bli fredag så jag kan få hoppa in i bilen och rulla upp mot Borlänge. Kan ni tänka er.. en HEL helg i Borlänge väntar. När hände det senast?
 
Jag är ju uppvuxen i Borlänge men jag har ingen familj eller släkt kvar där. Därför blir det sällan att man stannar mer än över dagen. Det känns nästan lite konstigt att få spendera en hel helg i Borlänge, just för att det var så grymt länge sen sist. Man har extremt mycket kärlek till sin lilla hemstad samtidigt som jag aldrig skulle se mig själv bo där. Ni som har flyttat ifrån era hemstäder förstår nog vad jag menar med att man har väldigt blandade känslor när man kommer tillbaka där man är uppvuxen. Så många minnen överallt!
 
Men först ska jag sätta igång med arbetsdagen, sen ska jag sticka till Friskis och hoppa in extra med SkivstångIntervall och sen packa!
Visa fler inlägg