Har ni några Londontips?

Äntligen ny vecka och på onsdag åker vi till London för att om några dagar har jag och min man varit gifta i ett år. En långhelg tillsammans i julmysiga London känns som en bra start på december. Tycker ni inte? Vi har aldrig varit där så vi ser verkligen fram emot den här lilla mini-resan.
 
Har ni några Londontips till oss som aldrig varit där?
 
 Ungefär så här föreställer jag mig juliga London, men jag tror verkligenheten är lite mer regn.
8 kommentarer publicerat i FRIDA, Resor;
Taggar: blogg, gifta ett år, london, londontips, resa
#1 - - Jenn:

Åh! Så mysigt med en julresa till London! Har själv bara varit på våren/sommaren, men kan tänka att det är jättefint runt jul.

Ett tips utifall ni gillar museer är British Museum. Jättefin byggnad och massor av skatter samlade från väldens alla hörn.
Om inte så kan ni alltid shoppa loss på Oxford street och köpa cupcakes från Hummingbird Cafe. :)

Ha en fin resa!

#2 - - Bara brittiskt:

British Museum med mumifierade katter och annat rekommenderar jag också. Man behöver ju inte se hela om man inte orkar.

Borough Market (se blogginlägg) om ni gillar mat. En båttur till mysiga Greenwich (annat inlägg) med marknad, jordens nollmeridian och massor av sjöfartshistoria. Från båten ser man mycket och kan ta tunnelbana eller förarlöst tåg genom Docklands tillbaka.

#3 - - hopihopi:

Älskar London! Jag har bara varit där på sommaren, men det är säkert fint runt jul. Jag kan tänka mig att där finns olika marknader att besöka eller bara strosa runt i staden och titta på folk. Och shoppa! Ifall man gillar det... :)

#4 - - Emmi i Barcelona - explorista.se:

Shit vad mysigt! Lyssna på Carols, de brukar stå och sjunga på ett torg i stan (kommer inte ihåg vad det heter, men googla!). Julen i London är ju sjukt mysig, ha det underbart!

#5 - - Kari Gardelin:

Julshoppa på en marknad! Jag gillar Spitalfields bäst (mycket handgjort), eller Buroughs för mat.

Lägg lite tid på att välja bra restauranger, det finns väldigt mycket bra prisvärda restauranger - välj gärna indisk mat en kväll!

#6 - - Elna:

Åh, London, så härligt att åka dit! Jag bodde där i tre år, men det är tio år sedan så det har säkert ändrats massor. Spitalfields market är supermysigt, och Covent Garden, men Oxford Street i jultider är mest hysteriskt jobbigt.

#7 - - Maja:

Åh, jag var i London i september. Fantastisk stad! Kan rekommendera Imperial war museum om ni gillar att gå på museum, allt från första värdlskriget till afghanistankriget. Annars en jätte mysig asiatisk restaurang Banana Tree, finns på två ställen tror jag! Och i Notting hill finns en super stor marknad, Portabello road market. Fanns typ allt och lite till.

Njut av London!

#8 - - Gabriella:

Jag har bott i London i 1 år. Se till att du inte missar frukost på Le Pain Quotidien!! :)