Godmorgon Måndag!

Hej måndag och ny vecka. Av nån anledning var det lätt att gå upp idag. Jag kände mig utvilad och var redo att sätta igång den nya veckan. Det är en förbannat skön känsla för det händer inte så ofta.

Det känns som att det är den här veckan hösten startar. Det är sista augusti. Många projekt på jobbet sätter igång, min yoga-kurs startar och många bra serier är tillbaka igen. Jag är igång med mitt Skivstång Intervall och många hösthelger framöver är redan inbokade.

Hoppas ni får en bra start på veckan!

DSC_1705

Fredagsinspo - Höga Kusten

Fredagens inspiration finner jag på Höga kusten Trail och Höga kusten Hike. Höga kusten Hike gick av stapeln i sena juli och Höga kusten Trail går av stapeln i början på september. Båda utspelar sig såklart en bit längs den fantastiska leden du hittar längs Höga kusten. Leden går från Hornöberget upp till Örnsköldsvik och är 127km lång, men som tur är den uppdelad i 13 olika etapper och då kan man ju välja den finaste delen. Om några veckor så sticker vi upp till Härnösand som ligger strax söder om Höga kustenbron och jag ser fram emot att få njuta av hösten där uppe. Förra året blev det bara en blixtvisit en vanlig helg. Eftersom det tar en hel dag att ta sig upp dit så blir det inte många dagar kvar av helgen... Men i år blir vi kvar några fler dagar och det ser jag fram emot! 06062014-DSC_0590 07062014-DSC_0628

Tre onsdagsfavoriter

Behövs det fikainspiration till helgen? Eller varför inte lite fredagsmys? Då tycker jag ni ska testa tre olika bollar som är så lätta att rulla ihop:

- Kaffebollar -

- Nutellabollar -

- Kokos- och cashewbollar -

DSC_010405-12DSC_0031

 
0 kommentarer
publicerat i FRIDA
Taggar: RECEPT, cashew, fika, glutenfree, glutenfri, glutenfritt, hälsoblogg, hälsosam, kaffebollar, kokos, matblogg, nutella, nyttigt fika, nyttigt nutella, shapemeup, träningsblogg
Visa fler inlägg