Företagsträning

Varje vecka försöker vi få till en timmes lunchträning på mitt jobb och det är fantastiskt skönt att få bryta av dagen med lite träning. Vanligtvis går vi ner i hallen under kontoret för att köra Jympa, citkelfys, rörlighet eller core. Men just idag var hallen fullbokad, och tur var väl det. Vi bestämde oss då för att ta med träningen ut till Stångebrofältet istället. Lätt jogg till platsen som uppvärmning. Därefter körde vi olika block, underkropp varvat med överkropp och ett block med fokus mage. Vi jobbade hårt i 45sek och vilade 15sek. Tre block á tre varv blev ca 18min styrka och flås. Efter dom tre blocken avslutades passet med intervaller, backe varvat med utfallsgång. Svettigt, tungt, flåsigt. Att dessutom avsluta lunchen med en låda från Hälsofreak gör att jag har massor med energi till resten av dagen!

20140527-135958-50398870.jpg Man borde kanske starta eget som företagstränare? Jag har ju själv märkt att lunchträning är en hitt!
#1 - - Susanna:

Synd att jag missade! Kör gärna passet igen innan semestern! Jag gav mig ut på lunk med hunden i skogen på kvällen under parollen "ut å njut"

#2 - - Emelie:

Kan du inte skriva ut vad dem olika blocken bestod utav. Ska ut idag på lunchen och träna men det kommer att komma fler tillfällen så behöver lite inspiration :)

#3 - - Utomhusträning: Blockvis | Matsdotter - Healthy Living:

[…] önskan att utveckla det här inlägget om utomhusträningen jag gjorde med jobbet förra veckan. Vi jobbade som sagt i blockvis och här kommer en lite bättre […]