Första natten

Är visst lite frånvarande här, men det är i och för sig inte konstigt eftersom ens liv är lite kaos just nu. Allt jag äger ligger i lådor och det är så galet rörigt överallt. MEN vi har sovit första natten i vår nya bostad och vi trivs redan. Trots att det är skräp och grejer överallt tycker jag redan att det är superfint. Och för att inte tala om hur tyst det är?! Från stadsbrus och trafikerade vägar, till en gräsklippare i förorten. Jag gillar det. Trots en kropp med den sjukaste träningsvärken gick den stora flyttdagen bra igår. Det kanske är dumt att trots befintlig träningsvärk från tisdagens lunchträning bygga på den lite extra genom att leda skivstång intervall kvällen innan flytten. När vi är klara med allt tråkigt (=flyttstädning) så hoppas jag att orken finns kvar för en löprunda i helgen. Vi har nämligen ett löpspåret precis utanför dörren numer! Åh va jag tror att jag kommer trivas bra här!

20140530-082201-30121015.jpg

Företagsträning

Varje vecka försöker vi få till en timmes lunchträning på mitt jobb och det är fantastiskt skönt att få bryta av dagen med lite träning. Vanligtvis går vi ner i hallen under kontoret för att köra Jympa, citkelfys, rörlighet eller core. Men just idag var hallen fullbokad, och tur var väl det. Vi bestämde oss då för att ta med träningen ut till Stångebrofältet istället. Lätt jogg till platsen som uppvärmning. Därefter körde vi olika block, underkropp varvat med överkropp och ett block med fokus mage. Vi jobbade hårt i 45sek och vilade 15sek. Tre block á tre varv blev ca 18min styrka och flås. Efter dom tre blocken avslutades passet med intervaller, backe varvat med utfallsgång. Svettigt, tungt, flåsigt. Att dessutom avsluta lunchen med en låda från Hälsofreak gör att jag har massor med energi till resten av dagen!

20140527-135958-50398870.jpg Man borde kanske starta eget som företagstränare? Jag har ju själv märkt att lunchträning är en hitt!

Snabbmaten

När tiden inte räcker till och när nästan hela köket är nerpackat i flyttlådor så är det väldigt enkel och snabb mat som gäller. Då kommer min klassiker  fram som denna på bilden: Färdiggrillad kyckling, keso, avokado och tomater. Det är en stor favorit av snabbmat hos mig. Annars blir det typ kokta ägg, gröt eller yoghurt till mat dom här dagarna. Luncherna räddas av att jag kan gå till Hälsofreak och handla nånting gott. DSC_0512
Visa fler inlägg