Powerwalks

Vi har anlänt lite längre söder ut och traskar nu omkring på Miami Beach och South Beach, betydligt finare här än vad det var längre norrut. Man får liksom följa dom flashiga bilarna för att hitta fina promenadstråk. Där dom rika bor är det välvårdad och fint, snacka om stora klyftor.... Man har ju hört och läst om det, men nu när man är här märker man det direkt. Promenader är ju det bästa sättet att upptäcka nya området på, så därför går vi en hel del trots att det är bilens älskade land. Idag har jag testat mitt senaste sko-köp på Boardwalken!


IMG_8958.JPG
IMG_8959.JPG

Löpturen

Det här med jetlag (åt rätt håll) tycker jag är toppen. För en gångs skull är jag nämligen morgonpigg och går gärna upp klockan 6, äter frukost i lugn och ro, slappar lite och sen sticka ut och löpträna vid 7 då solen går upp.
 
Vem vill inte löpträna bredvid stranden och soluppgången? Helt underbart ju. Vi satte klockan på 15 min och stack iväg norrut, när klockan ringde vände vi och sprang tillbaka. Så 30 min tuff löpträning i värmen kändes grymt bra. När jag springer med min man utmanar han mig alltid lite extra så tempot är betydligt högre än när jag springer själv. Ibland behöver man pressas lite och det gör han bra, min man.


IMG_8943.JPG
Visa fler inlägg