Bekymmer och besvär

Alla har vi väl våren bekymmer och problem. Alltid är det nått iaf... Jag har nästan alltid spänningshuvudvärk och som tidigare nämnt besvär med benhinnorna. Och i och med höstmörkret brukar det alltid krypa upp lite andra besvär.. Så nu har jag bestämt mig för att ta hand om mig bättre, och faktiskt lägga tid och pengar på något jag vet hjälper. Så nu ska jag gå på massage och stötvågsbehandling med jämna mellanrum den här hösten, med start för nån vecka sen. Om det är sån där avslappnande och mysig massage? Nej, oftast gör det svinont, men det är värt det!

20130930-170358.jpg
#1 - - Träningsglädje:

ja livet är aldrig perfekt för någon även om det är lätt att glömma bort. att ta hand om sig borde man alltid göra, varför prioriterar man egentligen bort det? hoppas det ger med sig. jag gjorde stötvåg på min häl för några år sedan, det gjorde ont eftersom det var på ben. men på vaderna i somras var det rätt så skönt.... och när besvären väl lättare är det så värt det! kram på dig!

Svar: Det är så lätt att glömma sånna små saker som att faktiskt vara rädd om sig själv :) det är så värt det i längden!
matsdotter

#2 - - Jessica:

Det låter jätteklokt! Man ska ta hand om sig själv! Jag har opererat både mina ben för problem med benhinnorna och det är inget jag rekommenderar. Jag kan tipsa om laserbehandling hos sjukgymnast, och akupunktur. Och sen självklart stödstrumpor, gococo har snygga och sköna sådana! Hoppas dina besvär ger med sig snart! Ha en trevlig måndagskväll!

Svar: Jag har testat laser förut och det var verkligen succé! Nu testar jag lite annat så får vi se vad som funkar bäst :)
matsdotter

#3 - - Stötvågsbehandling | Matsdotter - Healthy Living:

[…] efter jobbet gick jag iväg på massage och stötvågsbehandling hos Hälsocompaniet. Som jag skrev här så försöker jag vara bättre på att ta hand om mig och min kropp (vi har ju bara en) och jag […]