Sen träning = ingen matlust

Varannan måndag kör jag mitt Jympa medelpass mellan 20-21, det är för mig en väldigt sen tid. Jag kör stenhårt och all energi och kraft försvinner i samma stund som passet är slut. Det blir en rejäl genomkörare och jag är aldrig så trött som när jag håller i mitt egna medelpass... Med andra ord: att fylla på med energi efteråt är extremt viktigt. Det svåra är bara att jag inte har nån matlust. Klockan är mycket, jag är helt uppe i varv och jag är VRÅLhungrig men har ingen matlust. Samma visa varje måndag.. Så i det här läget tillåter jag mig själv att äta vad jag vill, bara jag får i mig nått. All energi blir bra energi just nu :) sen lägger jag mer krut på frukosten dagen efter. För då kommer jag vara VRÅLhungrig igen, det är jag alltid på morgonen efter ett sent träningspass...

20130930-221640.jpg

20130930-221654.jpg Det min mage var sugen på ikväll: äggmacka, ostskivor, apelsin, massa nötter och ett glas laktosfri mjölk. Sen blev det två hemgjorda snickers också..

Bekymmer och besvär

Alla har vi väl våren bekymmer och problem. Alltid är det nått iaf... Jag har nästan alltid spänningshuvudvärk och som tidigare nämnt besvär med benhinnorna. Och i och med höstmörkret brukar det alltid krypa upp lite andra besvär.. Så nu har jag bestämt mig för att ta hand om mig bättre, och faktiskt lägga tid och pengar på något jag vet hjälper. Så nu ska jag gå på massage och stötvågsbehandling med jämna mellanrum den här hösten, med start för nån vecka sen. Om det är sån där avslappnande och mysig massage? Nej, oftast gör det svinont, men det är värt det!

20130930-170358.jpg
Visa fler inlägg