Babettes kafferi

Ett ställe jag har snackat om förut här i bloggen är Babettes Kafferi som ligger här i Linköping. Ett helt underbart ställe där man både kan äta och fika. Efter att ha startat dagen med skivstång på Friskis (inte många ggr kvar nu den här terminen) så åkte vi in till stan för lunch på Babettes, en klassisk sopplunch. En het sötpotatissoppa med limekräm ligger nu gött i magen!

20131130-133508.jpg

Gårdagens middag

När vi försöker spara tid kör vi alltid gröt till middag. Det går snabbt och det går att variera i oändligheten. Och igår blev gröten helt bombaderad med färsk mango. Ja det var ett tag sen jag la ut nått med mango här på bloggen, men det betyder inte att mitt beroende av mango är slut. Love it! DSC_0993

Underbara fredag

Äntligen fredag, woho! Har längtat efter helg ända sen i måndags och nu är den här (snart). Har som vanligt lunchtränat så känner mig pigg och fräsch och har dessutom stått och jobbat hela dagen. Så skönt att kunna varva med allt sittande. På nått sätt känner jag mig mer effektiv när jag står upp och jobbar, man är liksom på fötterna och bara jobbar på. Nu ska jag jobba på lite till, sen bär det av mot Norrköping för lite trevligheter!

20131129-135714.jpg
Visa fler inlägg