Värmlands skogar

Igår kväll kom jag fram till Värmlands skogar efter x antal timmar på resande fot. Att boka in helger som denna är guld värt för mig. Komma bort från stan, umgås med dom man älskar och bara må bra. Det är en tjejhelg som står på schemat och det är bara vi och inga andra. Jag brukar säga att när man ror om sig så här, så är det hälsa för själen. När man bara kan blicka ut och känna det där lugnet. Det spelar en stor roll för mitt hälsosamma liv. För mig är nämligen "healthy living" så mycket mer än keso och gym. Vad är ett hälsosamt liv för er? Dagens tips: Lyssna på Saras senaste pod och fundera lite på det och försök komma fram till vad hälsa är för just dig.

20130831-105156.jpg

20130831-105211.jpg

Godmorgon torsdag

Kroppen är sliten och huvudet värker, det märks att jag var stressad inför gårdagen och terminens första pass. Nu är det fokus på återhämtning som gäller innan jag sätter mig ikväll för att börjar bygga på jympapasset (premiär på måndag!) Jag startar den här torsdagen med en skål laktosfri yoghurt, galia melon, havreringar, torkade blåbär och kokosflakes och ett glas Proviva.

20130829-074037.jpg

Bring it Hösten!

Nu är jag äntligen igång, bring it hösten! Idag höll jag mitt första skivstångspass nånsin, och jag överlevde. Jag klarade det och jag klarade mig nog med en stjärna i kanten. Inga missar inga felsteg. Fan va bra det känns! Nu är jag liksom igång, nu kan det bara bli bättre. Första gången får det gå lite vanskligt. Men ju säkrare jag känner mig, ju tuffare kommer mitt pass bli. Ju säkrare jag känner mig ju mer tryck kommer vi kunna ha i lokalen. Ju säkrare jag känner mig ju mer kommer vi utmana oss. Jag är sjukt taggad och nu kickar vi igång den här hösten!

20130828-191045.jpg
Visa fler inlägg